Welcome to the BoldGrid Questions Portal

If you do not have an account, submitting a question will allow you to create one.

Tips

  • Search for an existing question before adding your own. This helps us prevent duplicate entries and track all questions.
  • If you find a matching question, vote on it and throw in a comment.
  • If you can't find a question for your problem, create your own question. Provide as many details as you can, especially steps to recreate the problem.

Rules

  • No spam, self-promotion, or advertising
  • No offensive language, posts, links, or images.
  • Please limit your submissions to one question per post.
  • Administrators have the ability to moderate the forums, including editing, deleting, and moving posts. Posts may be deleted for any reason, with or without notification.

Want to help us improve BoldGrid?  Please feel free to submit a Feature Request or a Bug Report.

+1
Answered

Confirm your email not sending!

finfree03 2 months ago • updated by arnelc (Customer Community) 2 months ago 2

I created an account with boldgrid two weeks ago, they will not allow me to login to my **paid for**  account until I confirm my email address. I have resent the same email over 100 times, checked all of my spam/trash folders and still nothing has come. I cannot even begin working on my website, even though I have been paying for hosting and a boldgrid account. Boldgrid also seems to have no way of contacting them, except by emails... none of which I have been receiving!! I have tried two different accounts, a hotmail account, and a gmail account - neither one receives the emails. HELP!!

Answer

Hello Finfree03,

I got a reply from the BoldGrid technical team and they found that the server had sent 11 welcome/confirmation emails and 1 forgot password reply.  However, you don't need the confirmation email to login to the site.  You will need to contact your hosting provider if you are having problems with the login credentials.  The ticket (#1045) will be similar to this reply.  Tickets are private, while the questions are public facing and can be searched by others searching for answers with similar issues.

If you have any further questions or comments, please let us know.


Kindest regards,

Arnel C.

0
Opened

Followed Child Theme instructions for Wedge theme, but site is blank

keenan 14 hours ago • updated by Christopher M (Customer Community) 13 hours ago 1

I followed these instructions: https://www.boldgrid.com/support/designers-developers/how-to-create-a-child-theme-to-customize-your-wordpress-website/

After changing the appropriate lines to "wedge" for the Boldgrid Wedge theme and activating, the site is blank.

I've created hundreds of child themes in my Wordpress developer career, but this is my first time using Boldgrid. Whats the catch?

0
Opened

can BoldGrid be added to an existing WP site

kensaw51 1 day ago • updated by Christopher M (Customer Community) 22 hours ago 1

I currently have two WP sites hosted on InMotion. Can I just overlay BoldGrid onto those sites to give them more "drag and drop" friendliness?

0
Opened

Why does my permalink still display the demo site when I go onto different pages on my website?

premedhubumich 1 day ago • updated by Christopher M (Customer Community) 14 hours ago 1

This is our home page. The website link is what we want it.

Then, I go to the "ask a question" page on my website. It is also the link that we want.

Now, when I go back to the home page, the site displays the demo2boldgrid... how can I fix this?

0
Answered

Changing a sub-menu to horizontal

Jason Churchill 1 day ago • updated by Christopher M (Customer Community) 20 hours ago 5

I have a ton of menus on my site.  Some pages have menus just for that page because there are entirely too many areas to scroll to.  I'm adding a navigation menu from the block components and I'm trying to add a second horizontal menu under a brief description of the page.  When I add the block component, the only thing that happens is a vertical menu pops up.  I need it to be horizontal.

0
Opened

Global Options Feature Missing

ChristopherT 6 days ago • updated by Jt Spratley (Customer Community) 5 days ago 1

In previous wordpress website, I downloaded Boldgrid to create pages and there was a "Global Options" feature to change images for a selected block. In a new download of Boldgrid for a new website the Global Options feature isn't present. How can find and turn on that feature?

The global options feature was very useful in allowing custom global changes to the images used in selected blocks.

0
Answered

I'm using the WPForms to create the email form. I have Enable anti-spam honeypot checked, but mail still going to SPAM. suggestions?

Tica H 6 days ago • updated 5 days ago 2

I'm using the Westview Theme.  Using WPForms ... Traditional email.  The mail is being delivered to recipient's SPAM folder.  how do I prevent this from happening?  THANKS 

Answer

Hello Tica,

Sorry for the problems with the mail going to spam. I would make sure that your emails are following the rules that allow it to not be classified as spam. Otherwise, you may need to check to see if your server or domain has been blacklisted. This would mean that emails coming from your server are automatically being blocked.  Typically, this will require that you contact your email host's support team in order to investigate the issue.

The honeypot option is used to spammers from hitting your forms.

If you have any further questions or comments, please let us know.

Kindest regards,

Arnel C.

0
Answered

Migration instructions:

eparks16 1 week ago • updated by arnelc (Customer Community) 6 days ago 5

I have purchased premium and followed the migration instructions to the letter at least 4 times. All of the files are in the WordPress site under GoDaddy. I still do not have the site I created at the hosted domain. The only reason I purchased premium was for the one-click restore. If this does not work for manual uploads to the cpanel it should be in the instructions. My site was supposed to be "Live" yesterday and I don't know what to do. If someone could please help wil additional instructions on how to make the site read the files I need to view the website I created it would be extremely helpful. I also feel like this site makes it extremely difficult to get help.

0
Opened

Ampersand use in SEO Title and SEO Description?

ww7449 1 week ago • updated by Christopher M (Customer Community) 1 week ago 1

I've wasted two hours trying to work through Bold Grid's apparent inability to deal with an ampersand character. Each time, after saving my work, it reverts back to "&" and completely blows away my SEO optimization rating. 

0
Opened

eliminate horizontal line

robertwilder5 1 week ago • updated by carlosd (Customer Community) 1 week ago 1

How do I eliminate a Horizontal line and small pre-set icons?  I added the line with the "-" button, but cannot remove them.  Also, there are small icons set which insert the entire paragraph about 10 characters to the right.  I'd like to eliminate the small icons and left align.

Thank you in advance.